ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Jace Downey: Η γυναίκα που παραλίγο να πεθάνει από τον εθισμό της στον έρωτα! (φωτό, βίντεο)

Jace Downey: Η γυναίκα που παραλίγο να πεθάνει από τον εθισμό της στον έρωτα! (φωτό, βίντεο)

Αυτή η γυναίκα που ήταν για χρόνια εθισμένη στον έρωτα αφηγείται την εμπειρία της, που σχεδόν την οδήγησε να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η Jace Downey, από το Ώστιν του Τέξας, περιγράφει στην εκπομπή του Barcroft TV τον τρόπο με τον οποίο ο εθισμός απορροφούσε όλο της το χρόνο και πώς την απομάκρυνε από τη δουλειά της και την προσωπική της ζωή. Λέει ότι εξαιτίας του «έχασε την ψυχή της» και στο απόγειο του το 2014, όταν άρχισε να επιδίδεται σε παράνομες και άκρως επικίνδυνες πράξεις, σκεφτόταν σοβαρά την αυτοκτονία.

Τελικά κατάφερε να ζητήσει βοήθεια και μπήκε σε πρόγραμμα αποκατάστασης εξαρτημένων από το σεξ. Εκεί έμαθε να διαλογίζεται και κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας ανέσυρε τις αναμνήσεις ενός παιδικού τραύματος, που πιθανώς ευθύνεται για την περιπέτεια της.

Λίγο αργότερα γνώρισε τον σύντροφο της, Γουίλιαμ

Έχει πλέον ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία και εργάζεται ως σύμβουλος αυτοβελτίωσης.

Αυτό είναι το βίντεο με την ιστορία της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: mikropragmata.lifo.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.