5 μύθοι για τον έρωτα και τι ισχύει στην πραγματικότητα!

5 μύθοι για τον έρωτα και τι ισχύει στην πραγματικότητα!

Υπάρχουν διάφοροι μύθοι που συντηρούνται γύρω από το σεξ και πολλές φορές εκλαμβάνονται ως αλήθειες τι ισχύει όμως στην πραγματικότητά;

Ο μύθοι που δημιουργούνται και διαδίδονται σχετικά με το σεξ είναι αποτέλεσμα της ελλιπούς πληροφόρησης των ανθρώπων αλλά και των λανθασμένων συμπερασμάτων που πολλοί βγάζουν βασισμένοι σε αυτή την ελλιπή γνώση.

Δείτε παρακάτω μερικούς από αυτούς…

1. Οι άνδρες έχουν περισσότερες σεξουαλικές ορμές από τις γυναίκες

Όπως και οι γυναίκες, οι άνδρες βιώνουν αρκετές διακυμάνσεις καθημερινά στην λίμπιντό τους. Οι ίδιοι παράγοντες που επηρεάζουν την σεξουαλική ορμή μιας γυναίκας, επηρεάζουν, επίσης, έναν άντρα, συμπεριλαμβανομένου του καλού ύπνου, του στρες, της διατροφής ή δυσαρμονίας στην σχέση.

2. Η απόλαυση σχετίζεται με το μέγεθος

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το μέγεθος του πέους δεν είναι τόσο σημαντικό όσο θεωρείται ενώ αυτό που φαίνεται να έχει σημασία είναι η συμβατότητα των μεγεθών ανάμεσα στο ζευγάρι. Αυτό τελικά οδηγεί στην πραγματική απόλαυση.

3. Το σεξ δεν είναι πλέον σημαντικό μετά από κάποια ηλικία

Το σεξ είναι σημαντικό για όλους τους ανθρώπους, κάθε ηλικίας. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η απώλεια της σεξουαλικής τους διάθεσης είναι ένα φυσικό μέρος της γήρανσης, αλλά μπορεί να σχετίζεται με μια σειρά από άλλους παράγοντες.

4. Όσο περισσότερη οικειότητα αναπτύξει το ζευγάρι, τόσο καλύτερο θα είναι το σεξ

Ο μεγαλύτερος εχθρός του σεξ είναι η ανία. Κάθε ζευγάρι έρχεται αντιμέτωπο με την πρόκληση βρει το σεξουαλικό του στυλ που θα εξισορροπεί την οικειότητα και τον ερωτισμό. Η ανάπτυξη πολύ μεγάλης οικειότητας μπορεί να οδηγήσει τους δυο συντρόφους να από-ερωτικοποιήσουν ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα η σχέση να χάσει τον αισθησιακό της χαρακτήρα.

5. Τα προφυλακτικά μειώνουν την απόλαυση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται ξεκάθαρα για μύθο ενώ κάποιες φορές μπορεί να ισχύει ακόμη και το αντίθετο. Σε μια σχετική έρευνα βρέθηκε ότι το 68% των ανδρών διαλέγουν το λάθος μέγεθος και σχήμα προφυλακτικού. Όταν βρήκαν το κατάλληλο, τα επίπεδα της σεξουαλικής τους απόλαυσης εκτοξεύτηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.