Γιατί την Άνοιξη αυξάνεται η ερωτική μας επιθυμία;

Γιατί την Άνοιξη αυξάνεται η ερωτική μας επιθυμία;

Αισθάνεσαι ότι έχεις αυξημένη ερωτική επιθυμία από τότε που ήρθε η άνοιξη; Πράγματι! Η εποχή αυτή ξυπνά τα πνεύματα ανοίγοντας την όρεξη για σεξ.

Εξάλλου είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο: Την άνοιξη ο ανθρώπινος οργανισμός παράγει λιγότερη μελατονίνη, την λεγόμενη «ορμόνη του ύπνου», με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο σε εγρήγορση.

Ένα άλλο πλεονέκτημα: Μόλις βγει ο ήλιος, η «ορμόνη της ευτυχίας», δηλαδή η σεροτονίνη, εκκρίνεται στον οργανισμό σε μεγαλύτερη ποσότητα.

Έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild» δείχνει ότι, το 45% των ερωτηθέντων δήλωσαν πως έχουν περισσότερη διάθεση για σεξ όταν ανεβαίνει ο υδράργυρος.Το φλερτ μπαίνει δυναμικά στις διαπροσωπικές επαφές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αυτή η εποχή είναι ιδιαίτερα παραγωγική για τους εργένηδες επειδή υπάρχουν σαφέστατα περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ – στην καφετέρια, το πεζοδρόμιο,κάνοντας τζόκινγκ ή απλά μία βόλτα…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα ακόμη πλεονέκτημα: Το ανθρώπινο σώμα αρχίζει σιγά-σιγά να αποκαλύπτεται… Πώς να αντισταθείς σε μία γυναίκα που βγάζει το καλσόν και φοράει μίνι φούστα; διερωτάται το σχετικό δημοσίευμα της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Γερμανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.