Ποια είναι τα είδη ερωτικών επαφών που έστω μια φορά όλες οι γυναίκες πρέπει να δοκιμάσουν!

Ποια είναι τα είδη ερωτικών επαφών που έστω μια φορά όλες οι γυναίκες πρέπει να δοκιμάσουν!

Κατά τη διάρκεια της ζωής σου θα ζήσεις πολλά και διαφορετικά είδη ερωτικών επαφών.

1. Η αμήχανη πρώτη φορά

Το παραδεχόμαστε πως δεν είναι το είδος επαφής που θες να ζήσεις ξανά και ξανά, αλλά να θυμάσαι πως είναι βασικό κομμάτι της σεξουαλικής σου ζωής και πως μετά από αυτό τα καλύτερα έρχονται…

2. Η πρώτη φορά που πραγματικά ήξερες τι να κάνεις

Αυτή η επαφή θα χρειαστεί αρκετή προπόνηση μετά την πρώτη σου φορά, αλλά μια μέρα όλα θα γίνουν ξεκάθαρα! Δεν θα είσαι πια η πρωτάρα που προσπαθεί να μαντέψει τι θέλει ο σύντροφός της γιατί θα έχει την εμπειρία να “διαβάζει” τον άλλον και την αυτοπεποίθηση να τα κάνει πράξη.

3. Η επαφή μετά από καβγά (που αξίζει απόλυτα τον τσακωμό)

Ποιος θυμάται άραγε γιατί τσακωθήκατε όταν αυτό που ακολούθησε ήταν απίστευτα καλό; Να θυμάσαι όμως πως ο οργασμός σου δεν είναι δικαιολογία για να τσακώνεσαι μαζί του κάθε λίγο!

4. Τότε που καταγράφηκαν ζημιές στο σπίτι

Μιλάμε για τις περιπτώσεις που το σεξ γίνεται σταδιακά τόσο παθιασμένο που χάνεις τον έλεγχο και δεν σκέφτεσαι τι υπάρχει γύρω σου. Το πορτατίφ σπάει, η κουρτίνα στο μπάνιο σκίζεται, στο laptop πέφτει κρασί, η καρέκλα έχασε το ένα πόδι της! Ατυχήματα συμβαίνουν και είναι υπέροχο!

5. Η τέλεια πρωινή έπαφη που εξαιτίας του πήγες αργοπορημένη στη δουλειά

Μερικές φορές πρέπει να ξυπνάς με κάτι καλύτερο από τον ήχο της αφύπνισης του κινητού. Πήγες στο γραφείο με ένα τεράστιο χαμόγελο παρά το γεγονός ότι έφτασες με μισή ώρα καθυστέρηση και το αφεντικό σου έκανε παρατήρηση. Άξιζε,άξιζε, άξιζε!

6. Το τελειότερο… της ζωής σου

Δεν ξέρεις ποια στιγμή της ζωής σου θα γίνει και ούτε ποιος θα είναι αυτός που θα στο προσφέρει. Η τέλεια επαφή που συνήθως γίνεται στις πρώτες συνευρέσεις με το νέο σου σύντροφο θα το συζητάς με τις φίλες σου για μέρες και θα ανυπομονείς να το ξαναζήσεις!

7. Το θορυβώδες… που τρελαίνει τους γείτονές σου

Ένα βράδυ που θα ξεχάσεις τους τρόπους σου δεν είναι το τέλος του κόσμου. Είτε θα φωνάζεις το όνομά του κατά τη στιγμή της κορύφωσης, είτε το κρεβάτι θα χτυπάει στον τοίχο κάθε ένα δευτερόλεπτο αυτό δε θα το ξεχάσεις ποτέ καθώς την επόμενη μέρα θα συναντήσεις τη γειτόνισσα στο ασανσέρ!

8. Το αποχαιρετιστήριο

Συμβαίνει όταν αποφασίσετε να χωρίσετε ή όταν αποχαιρετάς τον καλό σου που μένει σε άλλη πόλη και ξέρεις πως η απόσταση θα σας χωρίσει. Όποιος και αν είναι ο λόγος, έχει πολύ συναίσθημα, αρκετό δράμα και είναι τόοοσο καλό!

9. Η επαφή που ο παρτενέρ σου κάνει όλη τη δουλειά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ναι, τις περισσότερες φορές η τέλεια επαφή χρειάζεται ομαδική προσπάθεια. Θα υπάρξουν όμως και στιγμές στη ζωή σου που ο σύντροφός σου θα κάνει όλη τη δουλειά γιατί η συνεύρεση θα έχει στόχο τη δική σου απόλαυση και μόνο. Ναι, συμβαίνει και καλή απόλαυση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.