ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα πιο χαρακτηριστικά χτενίσματα της μικρής και της μεγάλης οθόνης (φωτό)

Τα πιο χαρακτηριστικά χτενίσματα της μικρής και της μεγάλης οθόνης (φωτό)

Από το pixie look της Twiggy μέχρι τις υπέροχες μπούκλες της Veronica Lake, οι star της μικρής και της μεγάλης οθόνης, αποτελούν σταθερά έμπνευση για το hair styling εκατομμυρίων γυναικών ανά τον κόσμο…

Οι λαμπερές κυματιστές μπούκλες της Veronica

Η γνωστή ηθοποιός του Hοllywood καθιέρωσε τη δεκαετία του ’40 το pin curl look αναδεικνύοντας το σε ένα από τα πιο cool χτενίσματα της εποχής.

Ο τέλειος κότσος της Audrey

Ως γνωστή ιέρεια του κλασσικού και διαχρονικού στυλ, η Audrey Hepburn έβαλε την υπογραφή της στο συγκεκριμένο χτένισμα, συνδυάζοντας άψογα το ανδρόγυνο με το γυναικείο look.

O φιόγκος της Brigitte

Αστεία και θηλυκή η Bardot, λάνσαρε το πιο χαριτωμένο αξεσουάρ για τα μαλλιά με την ίδια ευκολία που κατέκτησε την προσοχή ολόκληρου του κινηματογραφικού κόσμου.

Το pixie look της Twiggy

Δεν αποτελεί μυστικό ότι το κομψό pixie look της Twiggy είναι το κούρεμα που την καθιέρωσε στο χώρο της showbiz κι έκανε ορδές γυναικών να κατευθυνθούν στα κομμωτήρια, προκειμένου να αποκτήσουν ένα από τα πιο στιλάτα κουρέματα ever!

Οι αφέλειες της Jane Birkin

Αγαπάμε ιδιαίτερα το ανέμελο look της Jane Birkin όπως το λάτρεψαν οι fans της τη δεκαετία του ’60, όπου η Jane μεσουρανούσε στη μεγάλη οθόνη.

Το beachy Californian look της Gisele

Υπάρχει ακόμα ένας λόγος που το look της Gisele δεν άλλαξε καθόλου όλα αυτά τα χρόνια -το θηλυκό beachy hairstyle που έλκυε τα βλέμματα όλων τη δεκαετία του ’90, παραμένει μοντέρνο ακόμα και 20 χρόνια μετά.

Ο εντυπωσιακός κότσος της Sarah Jessica Parker

H πολυαγαπημένη σειρά Sex and the City καθιέρωσε τη Sarah Jessica Parker ως fashion icon καθώς και το χτένισμα της. H Carrie Bradshaw, ο χαρακτήρας που υποδυόταν στη σειρά, μάζευε τα ατίθασα κατσαρά της μαλλιά φτιάχνοντας με ελάχιστη προσπάθεια ένα κομψό κότσο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Aol.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.