ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι πλέξουδες πρωταγωνιστούν και αυτό το καλοκαίρι!

Οι πλέξουδες πρωταγωνιστούν και αυτό το καλοκαίρι!

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, οι πλεξούδες είναι μέσα στην τάση! Ξεκίνησε με απλή ψαροκόκαλο και συνεχίζει με κοτσίδες με πιασίματα.

Δεν έχει σημασία εάν το στιλ σας είναι formal, chic ή casual. Φοριέται με όλα! Οι πλεξούδες θα δώσουν μια πιο καλοκαιρινή διάθεση στην εικόνα σας και σίγουρα θα γοητεύσουν τους γύρω σας.

Το μήκος είναι προϋπόθεση.

Μην εστιάσετε στο κούρεμα αυτή την εποχή, αλλά δώστε βάση στο να διατηρείτε βαριά φιλαρίσματα. Αυτό θα εξασφαλίσει μια πιο γεμάτη πλεξούδα και θα μπορείτε πιο εύκολα και μόνες να τη δημιουργείτε!

Ασχέτως το σημείο στο οποίο θα γίνει η πλεξούδα, θα είναι όμορφο να είναι λίγο πιο ακατάστατη, αλλά σε καμιά περίπτωση πολύ στημένη, γιατί αυτό σαν αποτέλεσμα θα σας μεγαλώνει.Οι πλεξούδες είναι ανάλαφρες, έχουν κίνηση και όγκο και επιβάλλεται να είναι ακατάστατες!

Για όσες δεν έχετε απολυτή ικανότητα στο να δημιουργήσετε μια κοτσίδα εύκολα, δοκιμάστε να τις κάνετε σε βρεγμένα μαλλιά και μετά να τις στεγνώσετε με το πιστολάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: govastileto.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.