ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Η διαφανής τσάντα είναι νέα τάση του καλοκαιριου! (φωτό)

Η διαφανής τσάντα είναι νέα τάση του καλοκαιριου! (φωτό)

Η τσάντα είναι ο καθρέπτης της γυναίκας.

Αν ανοίξεις μια γυναικεία τσάντα θα τα δεις ολα! Η απαιτητική καθημερινότητα, μας κάνει πολλές φορές να κουβαλάμε πράγματα «μην τύχει και χρειαστούν» και τελικά δεν μας χρειάζονται ποτέ. Είμαστε όμως «σίγουρες και ασφαλείς» που τα έχουμε όλα μαζί μας. Πόσες φορές μας έχουν ρωτήσει: «Μα τι κουβαλάς εκεί μέσα τελοσπάντων;». Η απάντηση είναι: ό,τι μπορεί και ό,τι δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Ομως μια νέα τάση, απενοχοποιεί το περιεχόμενο της τσάντας μας! «Τransparent totes». Τσάντες διαφανείς που τα βγάζουν όλα στη φόρα!

Η «τολμηρή» αυτή τάση έχει βρει ήδη μεγάλη ανταπόκριση στο εξωτερικό και έχει γίνει κομμάτι των εμφανίσεων των street style σταρ του εξωτερικού.

Οι τσάντες γεμίζουν από όλα αυτά τα (απαραίτητα) «μικρά και ασήμαντα» που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην καθημερινότητά της και τα εκθέτει γιατί απλά αυτά καθρεπτίζουν τον εαυτό της.

Οι διάφανες τσάντες όχι μόνο ταιριάζουν με κάθε μας εμφάνιση, αλλά το περιεχόμενό τους μπορεί να γίνει ένας «καμβάς» στον οποίο μπορούμε να ζωγραφίσουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας που θέλουμε να εκφράσουμε.

Αν στην βαριά σου τσάντα κουβαλάς από προφυλακτικά, μέχρι βιβλία και οδοντόπαστα, νιώσε άνετα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.