ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μια 95χρονη ποζάρει σαν μοντέλο και κατακτά τη μόδα! (φωτό)

Μια 95χρονη ποζάρει σαν μοντέλο και κατακτά τη μόδα! (φωτό)

Η Erni Stollberg είναι μια 95χρονη που κατακτά το χώρο της μόδας!

Δεν ξέρουμε ποια ήταν η σχέση της με τη μόδα στο παρελθόν, αλλά σήμερα, στα 95 της (ξαναλέμε), είναι μοντέλο ενός concept store με εκκεντρικά ρούχα, ονόματι Park. Πώς την ανακάλυψαν και γιατί την επέλεξαν;

Σύμφωνα με άρθρο της Vogue, όλα συνέβησαν κάπως τυχαία. Βλέπετε, η Εrnestine τυχαίνει να μένει πολύ κοντά στο κατάστημα και έτσι, στην καθημερινή της βόλτα, περνούσε από εκεί να πει ένα «γεια» στους ιδιοκτήτες του καταστήματος Markus Strasser και Helmut Ruthner. Εκείνοι, όπως φαίνεται, εκτίμησαν την έντονη προσωπικότητα της και σε συνδυασμό με το ότι «έγραφε» στο φακό, είδαν σε αυτήν το ιδανικό μοντέλο για να αναδείξει τα εκκεντρικά τους ρούχα τα οποία δεν παύουν να απευθύνονται σε πιο νέες ηλικίες.

https://www.instagram.com/p/Bazz4-DDU5W/?taken-by=park_wien

https://www.instagram.com/p/Bav82wID4HK/?taken-by=park_wien

https://www.instagram.com/p/BamJLHFDC2E/?taken-by=park_wien

Εξάλλου, ποιος είπε ότι οι πιο μεγάλες σε ηλικία γυναίκες δεν μπορούν να ντύνονται με νεανικά ρούχα;

«Αν της πούμε να φορέσει ένα κομψό ρούχο, αμέσως παίρνει μια πολύ elegant στάση σώματος», αναφέρει ένας από τους ιδιοκτήτες του brand. «Αν της ζητήσουμε να φορέσει κάτι πιο κουλ ή εκκεντρικό, αμέσως αλλάζει εντελώς η ιδιοσυγκρασία και το attitude της».

Όντως, παρατηρώντας πάντως τον τρόπο που φοράει τα ρούχα (αντί να τη «φοράνε» αυτά) δε μοιάζει καθόλου με την κλασική 95χρονη που έχουμε στο μυαλό μας. Περισσότερο έμφυτο ταλέντο στο στιλ θα τη χαρακτήριζε κανείς. Τελικά, η επιλογή της Ernestine για λογαριασμό του Park μάλλον δεν έγινε και τόσο τυχαία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.