ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Συνέντευξη για δουλειά: 7 κανόνες για το γυναικείο ντύσιμο (φωτό)

Συνέντευξη για δουλειά: 7 κανόνες για το γυναικείο ντύσιμο (φωτό)

Αν ακολουθήσεις κάποια σίγουρα βήματα να είσαι βέβαιη ότι θα καταλήξεις στο σωστό για σένα outfit που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Ενα look που θα αποπνέει αυτοπεποίθηση, καλό γούστο και θα εντυπωσιάσει τον εργοδότη σου.

Κανόνας 1ος: Εχει ενδιαφέρον να φαίνεται ότι έχεις επενδύσει στο ντύσιμό σου: Πχ. ενα στιλάτο φόρεμα με ιδιαίτερα μανίκια με μια statement handbag δείχνει άποψη.

Κανόνας 2ος: Όλα θα πρέπει να είναι έτοιμα από το προηγούμενο βράδυ (τουλάχιστον): Ετσι θα κερδίσεις χρόνο για να προετοιμαστείς για μαλλιά-μακιγιάζ. Το να ξέρεις τι θα φορέσεις θα σε κάνει να νιώθεις ήρεμη και σίγουρη. Μην αφήσεις τίποτα για τελευταία στιγμή.

Κανόνας 3ος: Μην ξεχάσεις το πανωφόρι: Το «σωστό» τζάκετ ή παλτό θα σου εξασφαλίσει μια στιλάτη εμφάνιση ακόμα κι αν δεν είσαι τόσο σίγουρη για την επιλογή που έχεις κάνει … για το από μέσα!

Κανόνας 4ος: Καλό το κοστούμι αλλά φερ’το στα μέτρα σου: Θα πρέπει να αισθάνεσαι άνετα με αυτό. Αν πιστεύεις ότι αυτό δεν θα συμβεί, τότε μπορείς ακόμα και να το αποφύγεις.

Κανόνας 5ος: Δείξε ότι έχεις άποψη: Είναι ωραίο να έχεις ένα καλό βιογραφικό, αλλά και το να φορέσεις κάτι που έχει άποψη σου δίνει πόντους.

Κανόνας 6ος: Πουθενά χωρίς το σωστό παπούτσι: Φόρα το παπούτσι που θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Αν θες να φορέσεις ψηλό τακούνι και θα πρέπει να φτάσεις στη συνέντευξη με μέσα μεταφοράς πάρε και φλατ μαζί σου!

Κανόνας 7ος: Το ρούχο να φαίνεται στα μέτρα σου: Ο,τι κι αν φορέσεις, φρόντισε να είναι στο νούμερό σου, καθαρό και ατσαλάκωτο. Είτε φορέσεις κοστούμι είτε φόρεμα, θα πρέπει να μην είναι ούτε πολύ στενό ούτε πολύ φαρδύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.