Συλλέκτης vintage παντελονιών πούλησε στη Levis 50.000 παντελόνια του

Συλλέκτης vintage παντελονιών πούλησε στη Levis 50.000 παντελόνια του
Ο Jeff Fuller από την Νέα Υόρκη, ένας συλλέκτης vintage παντελονιών Levi’s ο οποίος είχε συγκεντρώσει 50.000 τέτοια παντελόνια.

Αυτά που γνωρίζουμε για αυτόν είναι ελάχιστα αφού ο ίδιος θέλει να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Στο παρελθόν δούλευε ως τεχνολόγος, μέχρι που άνοιξε το δικό του vintage κατάστημα στη Σάντα Μόνικα, όπου και γεννήθηκε η αγάπη του αυτή για τα τζιν αυτά. Και παρά το γεγονός ότι έκλεισε το κατάστημά του στα μέσα των 90s, συνέχισε να μαζεύει αυθεντικά, made in USA, τζιν από τα 70s, 80s και 90s.

Shutterstock

50.000 ζευγάρια μετά, σε μια έκθεση στο Λας Βέγκας, ο Jeff Fuller αποφάσισε να μιλήσει στον πρόεδρο του διάσημου brand, ο οποίος ενθουσιάστηκε με την τεράστια συλλογή, που εμφανίστηκε σαν θησαυρός.

Ο Jeff Fuller δεν γνώριζε την αξία της συλλογής.

Διατηρούσε όλα τα κομμάτια άψογα αποθηκευμένα και μετά από μερικούς μήνες που χρειάστηκε η ομάδα της Levi’s για να τα ελέγξει όλα, ένα προς ένα, -για να επαληθεύσει αν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, την αυθεντικότητα και χώρα κατασκευής τους- αγοράστηκε η εντυπωσιακή συλλογή του Jeff.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν γνωρίζουμε πόσα χρήματα εισέπραξε ο συλλέκτης, αλλά υποθέτουμε ότι το ποσό δεν θα ήταν διόλου ευκαταφρόνητο καθώς η εταιρεία ήθελε διακαώς να αποκτήσει τη μεγάλη συλλογή vintage τζιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.