Αυτά είναι προβλήματα: Η Irina Shayk έχανε δουλειές… γιατί είχε μεγάλο στήθος!

Αυτά είναι προβλήματα: Η Irina Shayk έχανε δουλειές… γιατί είχε μεγάλο στήθος!

Μεγάλα προβλήματα για την Ιρινα Σάικ!

Στο Παρίσι έφθασε σε ηλικία των 20 χρόνων, με την εντύπωση ότι θα δουλέψει για κάποιον κατάλογο ρούχων και θα επιστρέψει στο σπίτι της. «Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε το να κάνεις επιδείξεις», είπε στο βρετανικό περιοδικό, «δεν μιλούσα αγγλικά, αλλά ήθελα να στείλω κάποια χρήματα στην οικογένεια μου». Τα πρώτα χρόνια στην Ευρώπη δεν ήταν καθόλου εύκολα για την 32χρονη Ιρίνα.

https://www.instagram.com/p/BkofIOxDP-l/?taken-by=irinashayk

Το μοντέλο μοιραζόταν ένα μικρό διαμέρισμα με άλλες κοπέλες και έπρεπε να ζει με περίπου 40 ευρώ την εβδομάδα. «Την Κυριακή μοιραζόμασταν όλα τα κορίτσια ένα μπολ με ρύζι γιατί δεν είχαμε χρήματα για να αγοράσουμε περισσότερα τρόφιμα. Αυτές ήταν πράγματι δύσκολες στιγμές, αλλά όλες ήμασταν χαρούμενες», θυμάται.

«Τώρα όταν έρχομαι στο Παρίσι για δουλειά έχω οδηγό που με πηγαινοφέρνει, μένω σε ωραία ξενοδοχεία, όμως οι δυσκολίες που πέρασα στην αρχή με βοήθησαν να καταλάβω ότι στη ζωή δεν υπάρχει τίποτα εύκολο ή προφανές», δηλώνει το μοντέλο.

https://www.instagram.com/p/BlS6Wk6gfaj/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος η Ιρίνα εκμυστηρεύεται ότι στην αρχή της καριέρα της την απέρριπταν λόγω των καμπυλών της. «Τα άλλα κορίτσια ήταν πολύ αδύνατα και έκαναν πασαρέλα, ενώ εμένα δεν με επέλεγαν επειδή δεν χωρούσα στα μικρά μεγέθη των ρούχων, είχα πλούσιο στήθος και ελιές στο δέρμα μου», θυμάται… σήμερα όμως είναι από τα κορυφαία μοντέλα της Victoria’s Secret.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.