Δέντρα στην Ρωσία καταπίνουν πολεμικό εξοπλισμό από τον Β’ ΠΠ (Εικόνες)

Δέντρα στην Ρωσία καταπίνουν πολεμικό εξοπλισμό από τον Β’ ΠΠ (Εικόνες)

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε πολεμικό υλικό που τον έχουν καταπιεί τα φυτά και τα δέντρα σε μια περιοχή στη Ρωσία, για την ακρίβεια στο προγεφύρωμα του ποταμού Νέβα (ή Nevsky Pyatachok).

Ο εξοπλισμός είναι ως επί το πλείστον ρωσικός που χρησιμοποιήθηκε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αν και υπάρχει και γερμανικός –η περιοχή ήταν σημαντικό μέρος στάσης του γερμανικού στρατού κατά την πολιορκία του Λένινγκραντ.

260.000 Σοβιετικοί στρατιώτες πέθαναν προσπαθώντας να ανοίξουν ξανά την επικοινωνία με το πολιορκημένο Λένινγκραντ και 160.000 Γερμανοί πέθαναν αντιστεκόμενοι.

Μια χειροβομβίδα

Ένα τυφέκιο Mannlicher Carcano

Μια οβίδα 75 mm

Ένα πολυβόλο Maxim

Ένα φτυάρι

Πηγή

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.