ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η μυστηριώδης πτήση αναψυχής του 1950 με προορισμό το άγνωστο (φωτό)

Η μυστηριώδης πτήση αναψυχής του 1950 με προορισμό το άγνωστο (φωτό)

Είναι Παρασκευή μεσημέρι, η ζέστη ανυπόφορη και είσαι στη δουλειά. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι “οπουδήποτε μακριά από εδώ”!

Μην αγχώνεσαι για τίποτα! Γι’ αυτό υπάρχει (ή καλύτερα, υπήρχε) η Μυστηριώδης Πτήση της Capital Airlines στα 1950.

Μπορεί να καταλήξεις στις Άλπεις, ή να βρεθείς να πίνεις κοκτέιλ στην παραλία, οπότε (προ)ετοιμάσου. Κάτι τέτοιο θα είχε στο μυαλό της και η κυρία της φωτογραφίας.

Το παράξενο νέο ταξίδι είχε οργανωθεί από τον Βρετανό επιχειρηματία και βασιλιά των διακοπών Billy Butlin και απαθανατίστηκε από τον φωτογράφο του LIFE Alfred Eisenstaedt. Οι συμμετέχοντες έπρεπε απλά να καταβάλλουν 129 δολάρια (πάνω από 1.000 σημερινά).

Αν δεν βρεθείς σε κανένα εξωτικό νησί, τα πέδιλα του σκι μπορεί και να χρειαστούν.

Οι χάρτες ανοίγουν και αρχίζουν οι υποθέσεις

Μέχρι και στοιχήματα για τον προορισμό γίνονται δεκτά

Μόλις οι επιβάτες τακτοποιηθούν, το ταξίδι ξεκινάει.

Κατάλευκες παραλίες και ορεκτικά;

Καλώς ήρθατε και καλή διαμονή στις Μπαχάμες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.