Τι κρυβόταν πίσω από αυτή την πόρτα για 75 χρόνια; (φωτό)

Τι κρυβόταν πίσω από αυτή την πόρτα για 75 χρόνια; (φωτό)

Τι βρισκόταν πίσω από αυτή; Το 1935 ο Dr. Thornwell Jacobs ήταν πολύ εκνευρισμένος με την έλλειψη έγκυρων πληροφοριών για τις σπουδές τους πάνω στους αρχαίους πολιτισμούς.

Έτσι, αποφάσισε να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έφτιαξε την κρύπτη του πολιτισμού, μια χρονο-κάψουλα, που περιείχε μερικά από τα πιο παράδοξα πράγματα στον κόσμο.

Η κρύπτη βρίσκεται στην Ατλάντα και περιέχει σημαντικές ιστορικές πληροφορίες για το πως ήταν η ζωή στην γη. Δείτε τις παρακάτω εικόνες και σίγουρα θα εκπλαγείτε με μερικές από αυτές. Απολαύστε το ταξίδι στο παρελθόν!

Μέσα στην κρύπτη στεγάζεται πληθώρα παλαιών κειμηλίων, το ένα πιο παράξενο από το άλλο.Σε ένα μόνο ράφι υπάρχουν πάνω από 200 έργα μυθοπλασίας, μαζί με κουτιά που περιέχουν διάφορα πράγματα.Επίσης, υπάρχουν χιλιάδες εφευρέσεις που αντιπροσωπεύουν την τεχνολογία της κάθε εποχής.

Σκοπός της κρύπτης ήταν να διαφυλάξει τα πράγματα με έναν τρόπο διαφορετικό από τους προηγούμενους. Μια πραγματική χρονο-κάψουλα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σημείο αναφοράς στο μέλλον.

Η κρύπτη φυλάσσεται πίσω από αυτήν την σιδερένια πόρτα στο υπόγειο του Πανεπιστημίου του Oglethorpe.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.