ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Όταν ένας πιλότος προσγειώθηκε στην Uptown Street της Νέας Υόρκης γιατί … εκεί ήταν το μπαρ!

Όταν ένας πιλότος προσγειώθηκε στην Uptown Street της Νέας Υόρκης γιατί … εκεί ήταν το μπαρ!

Η φωτογραφία που βλέπουμε πιο πάνω είναι 100% αληθινή και βλέπουμε την 191st Street το 1956:

Οι αξιοσημείωτες μεθυσμένες προσγειώσεις του Tommy Fitz έχουν περάσει στη λήθη.

Ο πιλότος, Thomas Fitzpatrick, μετέτρεψε ένα στοίχημα για μπαρ σε κατόρθωμα της αεροναυπηγικής κλέβοντας ένα αεροπλάνο από το αεροδρόμιο του Νιου Τζέρσεϊ και το προσγείωσε στην St. Nicholas Avenue στο βόρειο Μανχάταν, μπροστά από το μπαρ όπου τα έπινε …

“Προσγειώθηκε σε ένα δρόμο με φανοστάτες και σταθμευμένα αυτοκίνητα και στις δύο πλευρές… Ήταν ένα θαύμα -έπρεπε να έχει τεράστια ικανότητα σαν πιλότος για να το κάνει αυτό…”.

Σαν να μην ήταν αρκετή μια φορά, ο Fitzpatrick έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα δύο χρόνια αργότερα.

Και οι δυο προσγειώσεις έγιναν σε απίστευτα στενά μέρη, στο σκοτάδι -και μετά από μια νύχτα απίστευτου πιόματος σε μπαρ.

Και τις δύο φορές ο Fitzpatrick κατηγορήθηκε για αδικοπραγία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.