ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ήταν ένας συνηθισμένος γάμος μέχρι που εμφανίστηκε ο… κουμπάρος (φωτό)

Ήταν ένας συνηθισμένος γάμος μέχρι που εμφανίστηκε ο… κουμπάρος (φωτό)

Ο Justin Lansford και η Carol Balmes παντρεύτηκαν πρόσφατα στο Largo, της Florida. Αυτοί οι ερωτευμένοι από το γυμνάσιο είχαν μία υπέροχη τελετή – αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο κουμπάρος τους!

Καθώς υπηρετούσε στο Afghanistan, το φορτηγάκι του Lansford χτυπήθηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό. Το όχημα αναποδογύρισε και τα τραύματα που δημιουργήθηκαν κατέληξαν ως αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί το αριστερό του πόδι.

Ήταν τότε που ανάρρωνε στο Walter Reade που ταίριαξε με έναν τετράποδο φίλο που άλλαξε την ζωή του για πάντα. Το όνομα του ήταν Gabe.

Μέσω του προγράμματος «Warrior Canine Connection project», το οποίο συνδέει βετεράνους με μετατραυματικό στρες με σκύλους υποστήριξης, ο Justin κατάφερε να εγκλιματιστεί απόλυτα έχοντας τον Gabe στην ζωή του ως σκύλο υποστήριξης. Έτσι δεν θα το βρείτε περίεργο που ο Justin διάλεξε τον Gabe για να είναι ο κουμπάρος του.

Ο Gabe συνόδευσε το ζευγάρι κατά το μήκος του διαδρόμου της εκκλησίας και αυτό δεν είναι απλά ένα «γλυκό» θέαμα, είναι μία συμβολική πράξη για όλα αυτά που υπέστη ο Justin, για τις μάχες που έδωσε, τις δυσκολίες που πέρασε, το ταξίδι που έκανε και για το πόσο μακριά έχει φτάσει.

Δείτε φωτογραφίες από την ιστορία τους παρακάτω:

Φαίνεται σαν να έχουν έναν φυσιολογικό γάμο: μία γιορτή ανταλλαγής όρκων αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης

΄Ωστόσο υπήρξε κάτι που ξεχώρισε σε αυτόν τον γάμο από τους υπόλοιπους.

Ο κουμπάρος του Justin ήταν ο σκύλος του, Gabe.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.