A.Γεωργιάδης για Τ.Θεοφίλου: “Αποδεικνύεται η σχέση συνιστωσών ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες”

A.Γεωργιάδης για Τ.Θεοφίλου: “Αποδεικνύεται η σχέση συνιστωσών ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες”

Μετά την Χρυσή Αυγή που αποκάλυψε την “διαδικτυακή” σύνδεση του συλληφθέντος για την ληστεία μετά φόνου στην Πάρο και ύποπτου για τρομοκρατικές επιθέσεις, Τάσου Θεοφίλου με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, τον Δημήτρη Λαφαζάνη και τον Δημήτρη Στρατούλη και ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM το πρωί της Δευτέρας, δήλωσε ότι “η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει χρώμα και προέρχεται από την άκρα Αριστερά”.

Ο ίδιος μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανήρτησε την πληροφορία ότι ο 29χρονος κατηγορούμενος για τη εν ψυχρώ δολοφονία του 54χρονου Δημήτρη Μίχα και πρώην συζύγου μιας από τις κόρες της Βίκυς Μοσχολιού, έχει φίλους

O A.Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην περίπτωση της Βούλας Παπαχρήστου και τον σάλο που ξέσπασε όταν η ίδια αποδείχτηκε ότι είχε στείλει ευχές μέσω twitter στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. “Ποια η διαφορά λοιπόν;”, αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής της ΝΔ στο ραδιοφωνικό σταθμό, αναφέρθηκε σε άλλο σχόλιο του 29χρονου δράστη που έλεγε: “Όλοι στη ΔΕΘ στην ομιλία του Τσίπρα”, αφήνοντας αιχμές για την εμφανή σχέση τρομοκρατίας και Αριστεράς στη χώρα μας, αλλά και στη δυσαρέσκεια που εξέφρασε ο 29χρονος στο twitter του για την άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει στη σύνθεση της κυβέρνησης συνεργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.