ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Εξαρθρώθηκε ελληνοαλβανική σπείρα με 15 διαρρήξεις

Κρήτη: Εξαρθρώθηκε ελληνοαλβανική σπείρα με 15 διαρρήξεις

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων, αλλά και την ανεύρεση των κλοπιμαίων που μέχρι τώρα η αξία τους είναι πάνω απο 55.000 ευρω…

Εφιάλτης για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου Κρήτης είχε γίνει τους τελευταίους δυο μήνες μια ελληνοαλβανική σπείρα διαρρηκτών, που είχαν εισβάλει σε 15 σπίτια και είχαν αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας άνω των 55.000 ευρώ!

Οι 15 υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ηρακλείου την περασμένη Τρίτη, όταν συνελήφθη από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στην περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου ένας 38χρονος Έλληνας. Στην  προανάκριση προέκυψαν στοιχεία που τον ενέπλεκαν με τις διαρρήξεις, μαζί με δυο Αλβανούς ηλικίας 39 και 32 χρόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αλλοδαποί αναζητήθηκαν αλλά δεν εντοπίστηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, κατηγορία με την οποία οδηγήθηκε και ο 38χρονος στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση και άλλων υποθέσεων, αλλά και την ανεύρεση των κλοπιμαίων.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.