ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ναός στο Ναύπλιο παραβιάζεται για δεύτερη φορά από ιερόσυλους

Ναός στο Ναύπλιο παραβιάζεται για δεύτερη φορά από ιερόσυλους

Για δεύτερη φορά ιερόσυλοι «χτύπησαν» την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στα Πυργιώτικα του Ναυπλίου τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν πριόνισαν τα κάγκελα απο πλαϊνό παράθυρο του ναού.

Στη συνέχεια, οι δράστες έσπασαν το τζάμι και τρύπωσαν μέσα στο ναό. Στόχος τους ήταν μόνο το παγκάρι, το οποίο παραβίασαν και άρπαξαν όσα χρήματα είχε μέσα. Αμέσως μετά, έφυγαν χωρίς να πειράξουν τα ιερά σκεύη και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους κατοίκους της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη διάρρηξη αντιλήφθηκαν το πρωί ο επίτροπος και ο νεωκόρος, όταν πήγαν να ανοίξουν την εκκλησία για να καθαρίσουν. Αμέσως ειδοποίησαν την Ασφάλεια Ναυπλίου που ξεκίνησε προανάκριση, ενώ η Σήμανση πήρε αποτυπώματα. Ήταν η δεύτερη διάρρηξη στον ίδιο ναό, πιθανότατα από τους ίδιους δράστες που και πάλι είχαν διαρρήξει το παγκάρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.