ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αιτωλικό: Προσπάθησαν να αφαιρέσουν 600 κιλά τσιπούρες από ιχθυοκαλλιέργεια και η αστυνομια τους «τσάκωσε»

Αιτωλικό: Προσπάθησαν να αφαιρέσουν 600 κιλά τσιπούρες από ιχθυοκαλλιέργεια και η αστυνομια τους «τσάκωσε»

Μπορεί παλιότερα να μας φαινόταν αστείο το γεγονός πως υπάρχουν άνθρωποι που θα έκλεβαν μεγάλες ποσότητες προϊόντων που αποτελούν μέρος της διατροφής αλλά πλέον οι καταστάσεις οδηγούν σε άλλες τακτικές.

Τρεις άνδρες ηλικίας 22, 32 και 33 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 27 ετών συνελήφθησαν ,από αστυνομικούς του Α.Τ. Αιτωλικού, σήμερα το πρωί καθώς επιχειρούσαν να αφαιρέσουν 600 κιλά τσιπούρες από ιχθυοκαλλιέργεια στις εκβολές του Αχελώου, στην περιοχή του ΊΧΘΥΚΑ.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου όσο οι άνδρες κόβοντας το συρματόπλεγμα παραβίασαν την περίφραξη του χώρου για να εισέλθουν και στη συνέχεια απέσπασαν 600 περίπου κιλά τσιπούρες, πριν γίνουν αντιληπτοί κατά τη διάρκεια της φόρτωσής τους σε όχημα και συλληφθούν από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας: Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Νεοχωρίου Αιτωλικού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 32, 22 και 33 ετών, καθώς και μια 27χρονη ημεδαπή, διότι εντοπίστηκαν να έχουν προβεί σε φθορά ιχθυοκλοβού μονάδας και να έχουν αφαιρέσει 600 κιλά τσιπούρας, τα οποία προσπάθησαν να μεταφέρουν με φορτηγό ιδιοκτησίας του 22χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: agrinionews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.