ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εντοπίστηκε Ι.Χ με 150 κιλά χασίς στην Αμφιλοχία

Εντοπίστηκε Ι.Χ με 150 κιλά χασίς στην Αμφιλοχία

Δεν μπόρεσαν τελικά να εισάγουν από την Αλβανία την μεγάλη ποσότητα χασίς οι δράστες καθώς μετά από πολύωρη καταδίωξη στην Αμφιλοχία η αστυνομία συνέλαβε τον μεταφορέα και τους προπομπούς του, τους οποίους είχαν εντοπίσει στα σύνορα του νομών Αιτωλοακαρνανίας και Άρτας.

Αρχικά εντοπίστηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 29χρονος Σύρος, ο οποίος δεν σταμάτησε στο σήμα των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας για έλεγχο. Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, ο αλλοδαπός εγκατέλειψε το φορτωμένο με τα ναρκωτικά όχημα και επιβιβάστηκε σε άλλο Ι.Χ. Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ως προπομποί ένας 44χρονος Έλληνας και μία 31χρονη Ρουμάνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, ήδη είχαν κινητοποιηθεί οι αστυνομικές υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής και το αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε στο ύψος του Λουτρού του δήμου Αμφιλοχίας. Οι επιβάτες συνελήφθησαν και ανακρίνονται, ενώ τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν μαζί με τις ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 149 κιλών και 978 γραμμαρίων που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του Σύρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.