ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δήμοι και νοσοκομεία προσλαμβάνουν 113 εποχικούς υπαλλήλους

Δήμοι και νοσοκομεία προσλαμβάνουν 113 εποχικούς υπαλλήλους

Με 113 εποχικούς ενισχύονται τέσσερις φορείς του δημοσίου προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους σε ανθρώπινο δυναμικό. Οι φορείς που θα ενισχυθούν είναι οι Δήμοι Χαϊδαρίου, Περιστερίου, Γαλατσίου, αλλά κα το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών “Η Αγία Σοφία”. Οι προθεσμίες εκπνέουν μέχρι τις 19 Ιουνίου!

Αναλυτικά:

Ο Δήμος Χαϊδαρίου ανακοίνωσε την πρόσληψη 25 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 3 μηνών.

Αναλυτικά, θα προσληφθούν 2 ΔΕ Οδηγοί Γ’ Κατηγορίας και 23 ΥΕ Εργάτες-Φύλακες Πυρασφάλειας.

Αιτήσεις από σήμερα και μέχρι 16 Ιουνίου.

Πληροφορίες: 213 2047305-7

Ο Δήμος Περιστερίου θα εντάξει στο δυναμικό του, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών, 15 ΔΕ Οδηγούς και 30 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 16 Ιουνίου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 5701106

Μια ειδικότητα συγκεντρώνει όλες τις θέσεις της προκήρυξης του δήμου Γαλατσίου.

Ειδικότερα, ο φορέας θα προσλάβει για διάστημα δύο μηνών 12 εργάτες ΥΕ γενικών καθηκόντων.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 19 Ιουνίου.

Πληροφορίες: 213 2055323, 213 2055325

Τέλος, το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών “Η Αγία Σοφία” ανακοίνωσε την πρόσληψη 31 ατόμων ΥΕ Προσωπικό Εστίασης (Τραπεζοκόμοι Διανομής Γευμάτων) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31/12/2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος μέχρι 19 Ιουνίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 213 2013124

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.