ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σιδερένια αυλόπορτα καταπλάκωσε αγοράκι 4,5 ετών στην Καβάλα

Σιδερένια αυλόπορτα καταπλάκωσε αγοράκι 4,5 ετών στην Καβάλα

Τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα στον Ζυγό της Καβάλας με θύμα ένα αγοράκι μόλις 4,5 ετών.

Το δυστύχημα συνέβη όταν το μικρό παιδί επέστρεφε μαζί με τον 7χρονο αδελφό του από το καθημερινό παιχνίδι μαζί με τα άλλα παιδιά του μικρού αυτού χωριού όταν και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες τον καταπλάκωσε η σιδερένια πόρτα της αυλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συρόμενη σιδερένια αυλόπορτα της οικίας μήκους τεσσάρων μέτρων και ύψους ενάμιση μέτρου αντιστοίχως, ήταν κλειστή με αποτέλεσμα τα δύο αδελφάκια να προσπαθήσουν να τη σύρουν προκειμένου να εισέλθουν στο σπίτι του.

Οπως όλα δείχνουν η πόρτα κόλλησε, έφυγε από τη θέση της και στη συνέχεια καταπλάκωσε το μικρό αγόρι που δυστυχώς δεν κατάφερε να φύγει από το σημείο εγκαίρως.

Αμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου μετέφερε το άτυχο αγοράκι στο Νοσοκομείο Καβάλας, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, οι συνθήκες και τα αίτια κάτω απο τα οποία συνέβη το δυστύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.