Το Κολλέγιο Αθηνών ανακοίνωσε ότι θα ανακατασκευάσει το σχολείο της Βρίσας

Το Κολλέγιο Αθηνών ανακοίνωσε ότι θα ανακατασκευάσει το σχολείο της Βρίσας

Την ανακατασκευή του κτιρίου και την εξασφάλιση της υλικοτεχνικής υποδομής για την επαναλειτουργία του σχολείου της Βρίσας που καταστράφηκε από τον σεισμό της 12ης Ιουνίου αναλαμβάνει η μαθητική Κοινότητα του Κολλεγίου Αθηνών – Ψυχικού.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα στο Συντονιστικό όργανο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τον πρόσφατο σεισμό ο Συντονιστής σχολικών μονάδων και Διευθυντής Λυκείου του Κολεγίου Απόστολος Αθανασόπουλος.

Με ανακοίνωσή του το Συντονιστικό Όργανο κάνει γνωστό ότι αποδέχεται ομόφωνα την πρόταση, ενώ στην επικοινωνία που υπήρξε με τον κ. Αθανασόπουλο του ζήτησε να μεταφέρει στη μαθητική κοινότητα του Κολλεγίου τις θερμές ευχαριστίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καθώς η απόφαση αυτή αποδεικνύει την ευαισθητοποίησή της και παράλληλα ικανοποιεί ένα από τα σοβαρότερα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας, ενώ στηρίζει και την ήδη ειλημμένη απόφαση του Συντονιστικού Οργάνου για την επαναλειτουργία του σχολείου» σημειώνεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.