ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καβάλα: Δύο αλλοδαποί είχαν κρύψει 27 κιλά χασίς στο αμάξι

Καβάλα: Δύο αλλοδαποί είχαν κρύψει 27 κιλά χασίς στο αμάξι

Οι αστυνομικοί έστησαν καρτέρι στον Αλβανό που είχε αφήσει το αμάξι σε προκαθορισμένο σημείο και περίμεναν μέχρι που ήρθε ο Ιταλός να το πάρει.

Από την Καβάλα ξεκίνησε η οργανωμένη επιχείρηση για το αλισβερίσι που οι πληροφορίες ανέφεραν ότι θα γινόταν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, με τη μεταφορά μεγάλης ποσότητας χασίς που είχε εισαχθεί από την Αλβανία μέσα στις κρύπτες ενός αυτοκινήτου το οποίο θα κατέληγε στην Ιταλία.

Οι άνδρες της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών έμαθαν ότι το Ι.Χ. με τα ναρκωτικά έφερε από την πατρίδα του ένας 44χρονος Αλβανός και θα το παρέδιδε στην Αλεξάνδρεια σε έναν 57χρονο Ιταλό για να το οδηγήσει στην δική του πατρίδα. Έτσι, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ο.Π.Κ.Ε. από την Καβάλα, εντόπισαν τον 44χρονο την στιγμή που πάρκαρε το όχημα.

Ωστόσο, δεν του πέρασαν χειροπέδες, αλλά τον άφησαν να φύγει με άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο προς στα σύνορα με σκοπό να επιστρέψει στην Αλβανία και ειδοποίησαν τους αστυνομικούς του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας, οι οποίοι ανέλαβαν να τον συλλάβουν, όπως και έγινε. Οι ίδιοι, όμως, παρέμειναν κρυμμένοι περιμένοντας να εμφανιστεί και ο Ιταλός παραλήπτης, που και αυτός συνελήφθη μόλις μπήκε μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο κατασχέθηκε όπως και αυτό του Αλβανού, βρέθηκαν κρύπτες σε διάφορα σημεία οι οποίες περιείχαν συνολικά 45 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 26 κιλών και 722 γραμμαρίων. Οι δυο αλλοδαποί, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν ακόμη 700 ευρώ και τρία κινητά, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.