ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αποσύρονται από την αγορά κόλλες στιγμής με μεγάλη ποσότητα χλωροφόρμιου (φώτο)

Αποσύρονται από την αγορά κόλλες στιγμής με μεγάλη ποσότητα χλωροφόρμιου (φώτο)

Αποσύρονται από την αγορά οι κόλλες της εταιρείας Τσαγκογέωργας ΑΕ «Super Glue» και «ΚΟΛΛΑ ΣΤΙΓΜΗΣ SUPER GLUE» γιατί περιέχουν μεγάλη ποσότητα χλωροφόρμιου…

Η απόσυρση αφορά το προϊόν με ραβδοκώδικα(barcode): 019024800001 και αριθμό παρτίδας: 20141018.

Όπως επισημαίνεται από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, το εν λόγω προϊόν κρίθηκε επικίνδυνο λόγω του ότι η περιεκτικότητα του σε χλωροφόρμιο υπερβαίνει τα επιτρεπόμενα όρια από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό REACH 1907/2006.

Μεγάλες δόσεις σε χλωροφόρμιο μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό του δέρματος καθώς και βλάβη στην υγεία σε περίπτωση εισπνοής ή κατάποσης. Η ανάκληση αφορά τη συνολική ποσότητα του προϊόντος.

Η εταιρεία Τσαγκογέωργας ΑΕ έχει σταματήσει την εισαγωγή και διακίνηση του συγκεκριμένου προϊόντος. Η ενημέρωση όλων των καταστημάτων λιανικής, τα οποία έχουν προμηθευτεί το εν λόγω προϊόν, έγινε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας καθώς και ονομαστικής επιστολής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο της ανάκλησης, η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και ο εισαγωγέας καλούν τους καταναλωτές, που έχουν στη κατοχή τους κόλλες στιγμής μάρκας “Super Glue”, με ραβδοκώδικα (barcode) 019024800001 και αριθμό παρτίδας: 20141018, να σταματήσουν να τις χρησιμοποιούν αμέσως και να τις επιστρέψουν στο κατάστημα λιανικής από το οποίο τις προμηθεύτηκαν, προκειμένου να λάβουν πίσω το σχετικό αντίτιμο ή να επικοινωνήσουν με την εταιρεία Τσαγκογέωργας ΑΕ στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών στα τηλέφωνα 210 3416691-2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.