ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χανιά: Μεθυσμένος αλλοδαπός προσπαθούσε να χαϊδέψει περαστικές

Χανιά: Μεθυσμένος αλλοδαπός προσπαθούσε να χαϊδέψει περαστικές

Νεαρός αλλοδαπός κυκλοφορούσε ημίγυμνος και μεθυσμένος πίσω από την Δημοτική Αγορά των Χανίων και δε δίσταζε να απλώσει τα χέρια του πάνω σε γυναίκες.

Οι ανυποψίαστες κοπέλες που περπατούσαν το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία Μαρκοπούλου αιφνιδιάζονταν όταν δέχονταν ξαφνικά τα ανεπιθύμητα «χουφτώματα» του μεθυσμένου νεαρού στα ευαίσθητα σημεία τους και οι καταγγελίες άρχισαν να διαδέχονται η μια την άλλη στην τοπική Αστυνομία!

Οι αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα στο σημείο, δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν το νεαρό σάτυρο, που άλλωστε δεν προσπάθησε καν να κρυφτεί!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, δεν προέβαλε αντίσταση, όταν τον οδήγησαν στα κρατητήρια της Ασφαλείας για να συνέλθει από το αλκοόλ. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος αφού καμία από τις γυναίκες που ενόχλησε δεν υπέβαλε μήνυση, βλέποντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.