Αποκαλύψεις για τις σπείρες που έκλεβαν σπίτια διάσημων- Βρέθηκαν περισσότερα από 700 κιλά χρυσαφικά στο Χαλάνδρι (upd)

Αποκαλύψεις για τις σπείρες που έκλεβαν σπίτια διάσημων- Βρέθηκαν περισσότερα από 700 κιλά χρυσαφικά στο Χαλάνδρι (upd)

Περισσότερα από 700 κιλά χρυσαφικά, ασημικά, κοσμήματα, ακόμα και διαμάντια, βρέθηκαν από την Ασφάλεια σε δύο διαμερίσματα στο Χαλάνδρι.

Ο θησαυρός εντοπίστηκε στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίζεται για τη μεγάλη υπόθεση της λεγόμενης «μαφίας της δυτικής Αττικής» και συγκεκριμένα δύο οργανωμένες εγκληματικές ομάδες, οι οποίες διέπρατταν ληστείες και κλοπές από σπίτια και εταιρείες σε όλη την Ελλάδα και εξαρθρώθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο.

Τα δύο διαμερίσματα στο Χαλάνδρι νοίκιαζε ένας 43χρονος κλεπταποδόχος από το Μενίδι, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες μέρες, στις 16-6-2017.

Η αξία των κλοπιμαίων που βρέθηκαν στα δύο διαμερίσματα, (πανάκριβα ρολόγια, δαχτυλίδια, σταυροί, κ.λ.π.), είναι πολύ μεγάλη, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ από την Ασφάλεια Αμαρουσίου, που εξιχνίασε την υπόθεση, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και πάνω από 100.000 ευρώ μετρητά σε κρύπτες των παραπάνω διαμερισμάτων.

Οι έρευνες συνεχίζονται και μετά την ολοκλήρωσή τους θα γίνουν ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.