ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνελήφθη 26χρονη Ιταλίδα που είχε προορισμό τη Συρία – Πήγαινε για να πολεμήσει υπέρ του Ισλαμικού Κράτους

Συνελήφθη 26χρονη Ιταλίδα που είχε προορισμό τη Συρία – Πήγαινε για να πολεμήσει υπέρ του Ισλαμικού Κράτους

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, είχε μεταβεί ήδη δύο φορές στην Συρία και φέρεται να ήταν έτοιμη να αναχωρήσει και πάλι με προορισμό τη χώρα αυτή για να πολεμήσει υπέρ του Isis.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Λάρα Μπομπονάτι, είκοσι έξι ετών. είχε συλληφθεί από τις τουρκικές αρχές στα σύνορα με την Συρία και στη συνέχεια είχε απελαθεί στην Ιταλία. Και ο σύζυγος της Μπομπονάτι, επίσης Ιταλός, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης ήταν τζιχαντιστής και είχε χάσει τη ζωή του κατά την διάρκεια επιδρομής σε στρατόπεδο εκπαίδευσης.

Η 26χρονη είχε ασπασθεί τη μουσουλμανική θρησκεία μετά τον γάμο της και είχε παροτρύνει με έμφαση τον άνδρα της να πολεμήσει με τον Isis. Oι εισαγγελείς προσπαθούν να εξακριβώσουν, τώρα, αν η Μπομπονάτι ήταν σε επαφή και με άλλους Ιταλούς, για να τους πείσει να στηρίξουν το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.