ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καστοριά: Συνελήφθη δραπέτης με 60 κιλά χασίς

Καστοριά: Συνελήφθη δραπέτης με 60 κιλά χασίς

Ένας 31χρονος άντρας που είχε παραβιάσει την τακτική άδεια που του είχε δοθεί από τις φυλακές όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης και είχε θεωρηθεί δραπέτης από τις 18 Ιουλίου του 2016 βρέθηκε συνελήφθη σήμερα από τις αστυνομικές αρχές.

Αμετανόητος ήταν ένας νεαρός Αλβανός που είχε καταδικαστεί σε βαριά ποινή για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά είχε δραπετεύσει πριν από ένα χρόνο. Σήμερα, συνελήφθη πάλι σε αγροτική περιοχή της Καστοριάς με μεγάλη ποσότητα χασίς που είχε εισάγει από την πατρίδα του!

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας και του τμήματος Άργους Ορεστικού, εντόπισαν τον 31χρονο δραπέτη να κρύβει δύο σάκους ανάμεσα στους θάμνους, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. Μόλις άνοιξαν τους σάκους, διαπίστωσαν ότι είχαν μέσα 55 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 59 κιλών και 910 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 31χρονος είχε παραβιάσει την τακτική άδεια που του είχε δοθεί από τις φυλακές όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης και είχε θεωρηθεί δραπέτης από τις 18 Ιουλίου του 2016. Αυτή την ώρα, οδηγείται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.