ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καλαμάτα: Για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου κατηγορείται ηλικιώμενος που πλησίασε 12χρονο αγόρι σε παιδική χαρά

Καλαμάτα: Για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου κατηγορείται ηλικιώμενος που πλησίασε 12χρονο αγόρι σε παιδική χαρά

Η είδηση θα μπορούσε να θεωρηθεί φρικιαστική και έχει προκαλέσει την οργή πολλών κατοίκων.

Έφριξαν ακόμη και οι άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας με όσα αντίκρισαν όταν πήγαν σε μια παιδική χαρά στην περιοχή Γιαννιτσάνικα στην Καλαμάτα, μετά από μια ανώνυμη καταγγελία ότι ένας ηλικιωμένος κακοποιούσε σεξουαλικά ένα ανήλικο αγόρι!

Πίσω από την βλάστηση στην άκρη του χώρου όπου έπαιζαν ανυποψίαστα πολύ μικρότερα παιδάκια, οι αστυνομικοί έπιασαν επ’ αυτοφώρω έναν 83χρονο κάτοικος της περιοχής ο οποίος είχε παρασύρει εκεί ένα 12χρονο γειτονόπουλό του με ελαφρά νοητική υστέρηση και ασελγούσε πάνω του! Μάλιστα, αυτό είχε συμβεί επανειλημμένα εδώ και αρκετές ημέρες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 12χρονος εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο, στον οποίο αποκάλυψε ότι ο ηλικιωμένος τον κακοποίησε σεξουαλικά, κάτι που επιβεβαιώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε! Ο 83χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.