ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φυγόποινος Αλβανός συνελήφθη στη Θεσπρωτία – Εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις

Φυγόποινος Αλβανός συνελήφθη στη Θεσπρωτία – Εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις

Έναν 25χρονο Αλβανό που βρισκόταν παράνομα στη χώρα,αναζητούσαν οι Αρχές στην Κρήτη , που σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για μεταφορά, κατοχή και απόπειρα πώλησης ναρκωτικών.

Ο νεαρός αλλοδαπός εντοπίστηκε στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι είχε καταδικαστεί από το Τριμελές και το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης σε ποινή κάθειρξης επτά ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος έδωσε εντολή να εγκλειστεί στις φυλακές.

*** Ένας 48χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας, καθώς διαπιστώθηκε ότι τον αναζητούσαν οι αρχές της πατρίδας του για πλαστογραφία και μάλιστα είχαν εκδώσει σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης μέσω της Interpol,. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας και κινήθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Αλβανία.

*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 71χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για ανθρωποκτονία από αμέλεια, με ποινή φυλάκισης δύο ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*** Στο Τραγανό Ηλείας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Πηνειού μια 25χρονη Ελληνίδα που υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου για κλοπή, με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.