ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρόδος: Ανήλικοι λήστεψαν τέσσερις πεζούς

Ρόδος: Ανήλικοι λήστεψαν τέσσερις πεζούς

Τον τρόμο έζησαν ένας Έλληνας και τρεις αλλοδαποί τουρίστες που έπεσαν διαδοχικά θύματα ληστείας από τρεις νεαρούς, οι οποίοι τους χτύπησαν άγρια στους δρόμους της Ρόδου! Όπως αποκαλύφθηκε, μάλιστα, οι δράστες ήταν ανήλικοι.

Μετά τις καταγγελίες που άρχισαν να πέφτουν σαν βροχή στην Ασφάλεια από έναν 47χρονο Έλληνα, έναν 56χρονο Σλοβένο και δύο Ολλανδούς ηλικίας 59 και 73, οι αστυνομικοί άρχισαν να «χτενίζουν» την πόλη αναζητώντας τους δράστες που τους είχαν αρπάξει διάφορα χρηματικά ποσά και προσωπικά αντικείμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά, τα τρία Ελληνόπουλα ηλικίας 16, 17 και 17 χρόνων εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και σε βάρος του η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε δίωξη για ληστείες κατά συρροή και κατά συναυτουργία, ενώ της υποβλήθηκε και δικογραφία σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.