ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γυναίκα σπάει το χέρι της αντιπάλου της σε ζωντανή μετάδοση σε παιχνίδι μπρα ντε φερ (βίντεο)

Γυναίκα σπάει το χέρι της αντιπάλου της σε ζωντανή μετάδοση σε παιχνίδι μπρα ντε φερ  (βίντεο)

Μια ελαφρά ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο από τη ζωντανή μετάδοση της τηλεοπτικής εκπομπής «En Que Mano Esta?» στην Αργεντινή, στο οποίο εμφανίζονται δύο γυναίκες οι οποίες διαγωνίζονται για να κερδίσουν τον τελικό τίτλο της «Iron lady» στο πλαίσιο μπρα ντε φερ μέχρι που η μία σπάει το χέρι της άλλης.

Στο βίντεο ακούγεται ένας ανατριχιαστικός ήχος από το κόκκαλο της γυναίκας την ώρα που σπάει ωστόσο η τραυματίας δεν φαίνεται να υποκύπτει στον πόνο- εκτός εάν είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ. Αντιθέτως φαίνεται ιδιαίτερα ψύχραιμη, έως και ανέκφραστη.

Στη συνέχεια έχει γνωστό πως η γυναίκα έχε υποστεί κάταγμα και πως θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Στο πλαίσιο της εκπομπής οι γυναίκες καλούνται να περάσουν μια σειρά από δοκιμασίες και η νικήτρια κερδίζει τον τίτλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.