ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο viral γιατρός που έβαλε αγγελία για σπίτι… και του έκαναν μέχρι και πρόταση γάμου! (φωτό)

Ο viral γιατρός που έβαλε αγγελία για σπίτι… και του έκαναν μέχρι και πρόταση γάμου! (φωτό)

Ο Ρεχάν Μουνίρ είναι 26 χρονών, κατάγεται από το Πακιστάν και έγινε το απόλυτο viralεπειδή απλώς ανέβασε μία αγγελία στο Facebook, στην οποία ανέφερε πως έψαχνε κάποιον για να συγκατοικήσει στην Νέα Υόρκη.

https://www.instagram.com/p/BIXrW7vANUG

Αυτή και μόνο η δημοσίευσή του στην ομάδα Gypsy Housing, όπου πολλοί ανεβάζουν αγγελίες αναζητώντας συγκάτοικο ή να νοικιάσουν έναν χώρο, ήταν αρκετή ώστε να θέλουν όλες οι γυναίκες να συγκατοικήσουν μαζί του.

https://www.instagram.com/p/BSGQBmgADyK

Ο Ρέχαν, ο οποίος δούλευε και ως μοντέλο στο παρελθόν, όχι μόνο δέχθηκε απαντήσεις από πολλούς χρήστες, αλλά και κολακευτικά σχόλια για το πόσο ωραίος και γοητευτικός είναι. Μερικοί μάλιστα, σχολίασαν, πως θα ευχόντουσαν να έχουν ένα δωμάτιο για να του το παραχωρήσουν, ενώ το πιο extreme είναι ότι δέχθηκε και πρόταση γάμου.

https://www.instagram.com/p/9vIkzZveuJ

«Είναι τόσο «καυτός». Εύχομαι να είχα ένα δωμάτιο, ώστε να μπορούσα να του το νοικιάσω», σχολίασε η Νάντλι Τσίνο, ενώ κάποιος άλλος είπε απλώς «Ω θεέ μου».

https://www.instagram.com/p/BVyzzUhg6-C

Το post αμέσως έγινε viral, συγκεντρώνοντας περίπου 400 likes, ενώ από την πλευρά του ο σέξι γιατρός είπε «Ήταν κάπως υπερβολικό. Το έγραψα και την επόμενη μέρα που ξύπνησα είδα τον λογαριασμό μου να έχει «πλημμυρίσει» με μηνύματα, ενώ διάβασα άρθρα για μένα σε διάφορα blog και sites. Το βρήκα ξεκαρδιστικό, πραγματικά το διαδίκτυο είναι ένα πολύ απρόβλεπτο μέρος», ανέφερε ο ίδιος στην Daily Mail, η οποία αναφέρει πως ο γιατρός όχι μόνο δεν έχει βρει ακόμη μέρος για να μείνει, αλλά και ότι είναι single.

https://www.instagram.com/p/tJnsqLPetm

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.