ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 83χρονος που ασελγούσε στον 12χρονο – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Καλαμάτα: Στον ανακριτή ο 83χρονος που ασελγούσε στον 12χρονο – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί αύριο ύστερα από την προθεσμία που πήρε ο 83χρονος παιδεραστής από την Καλαμάτα.

Ο συνταξιούχος καπνεργάτης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το Σάββατο, ενώ ασελγούσε σε ένα 12χρονο με νοητική υστέρηση σε παιδική χαρά των Γιαννιτσανίκων στην Καλαμάτα, όπως είχε κάνει και άλλες φορές.

Το αγόρι δεν φέρει ίχνη βιασμού, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κορίνθου Νίκο Κωτακίδη που το εξέτασε. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 83χρονος παιδεραστής που γνώριζε καλά το παιδί και τη μητέρα του καθώς μένουν στην ίδια γειτονιά, έχει παραδεχθεί ότι το είχε οδηγήσει μία φορά στο σπίτι του και το υποχρέωσε σε ασελγείς πράξεις βάζοντας το να του κάνει στοματικό σεξ! Παραδέχθηκε, μάλιστα, ότι προσπάθησε τουλάχιστον δύο φορές να προχωρήσει σε σεξουαλική πράξη, αλλά ο 12χρονος αντιστάθηκε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον ηλικιωμένο, που συνελήφθη έπειτα από ανώνυμη καταγγελία στο «100», έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ο οποίος λόγω της διάχυτης αναπτυξιακής διαταραχής του αδυνατούσε να αντισταθεί, καθώς και αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση το οποίο έχει συμπληρώσει τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.