ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά προειδοποιεί: Με τόσα σκουπίδια υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά προειδοποιεί: Με τόσα σκουπίδια υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά προειδοποιεί με ανακοίνωση πως υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από τους τόσους τόνους σκουπιδιών στους δρόμους…

Με ανακοίνωσή του υποστηρίζει πως τα βουνά από σκουπίδια σε συνδυασμό με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες αποτελούν ένα εκρηκτικό συνδυασμό για την ύπαρξη βιολογικών κινδύνων.

Η ανακοίνωση

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά προειδοποιεί για την ύπαρξη βιολογικών κινδύνων εξ αιτίας της συσσώρευσης σκουπιδιών εντός και εκτός κάδων απορριμάτων, τα οποία σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες (καύσωνας) που περιμένουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες, αποτελούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

Εντομα, τρωκτικά και αδέσποτα ζώα δυνητικά μεταφέρουν λοιμογόνους παράγοντες στο αστικό περιβάλλον. Η απολύμανση των λοιμογόνων εστιών, που έχει ξεκινήσει σε αρκετούς Δήμους, μειώνει σαφώς το πρόβλημα, αλλά μόνο η απομάκρυνση των σκουπιδιών το λύνει οριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μη επίλυση εργασιακών θεμάτων σε τόσο ευαίσθητους τομείς είναι κόλαφος για κάθε κυβέρνηση πόσο μάλλον όταν κινδυνεύει άμεσα η Δημόσια Υγεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.