ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάτρα: Προσπάθησαν να κλέψουν τα κλιματιστικά από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Πάτρα: Προσπάθησαν να κλέψουν τα κλιματιστικά από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας»

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί πριν προλάβουν να τα μεταφέρουν.

Τα φόρτωσαν αλλά δεν κατάφεραν τελικά να κλέψουν τα κλιματιστικά από το Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας.

Ένας 60χρονος με μια 15χρονη και έναν 18χρονο πήγαν με το αυτοκίνητό τους στο προαύλιο του νοσοκομείου και πρόλαβαν να ξηλώσουν δύο μονάδες κλιματισμού.

Τότε τους αντελήφθη ο φύλακας και κάλεσε την αστυνομία που έφτασε αμέσως και συνέλαβε τους τρεις δράστες.

Aναλυτικά σύμφωνα με την αστυνομία:

“Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 18 και 60 ετών, καθώς και μια 15χρονη ημεδαπή, οι οποίοι μετέβησαν με αυτοκίνητο σε προαύλιο χώρο νοσοκομείου στην Πάτρα, όπου αφαίρεσαν, δύο μονάδες κλιματισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την τέλεση της πράξης τους έγιναν αντιληπτοί από φύλακα του Νοσοκομείου, ο οποίος ειδοποίησε τους αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στο σημείο και τον συνέλαβαν. Τα κλιματιστικά κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του νοσοκομείου, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.