ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνελήφθη 31χρονος στην Κάλυμνο για κλοπή 11 θρησκευτικών εικόνων

Συνελήφθη 31χρονος στην Κάλυμνο για κλοπή 11 θρησκευτικών εικόνων

Συνελήφθει στην Κάλυμνο 31χρονος ο οποιος είχε κλέψει πάνω απο 10 θρησκευτικές εικόνες απο ναούς. Οι αστυνομικοί ερευνούν αν έκλεβε τις εικόνες για να τις κρατήσει ή για εμπόριο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις πιθανές διασυνδέσεις του με κυκλώματα αρχαιοκαπήλων ή συλλεκτών θρησκευτικών κειμηλίων ερευνούν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στην Κάλυμνο για ένα νεαρό κάτοικο που είχε ρημάξει τα απομονωμένα ξωκκλήσια του νησιού, από τα οποία έκλεβε αποκλειστικά εικόνες.

Οι τρεις απανωτές κλοπές που είχαν γίνει τον περασμένο Μάρτιο σε τρία παρεκκλήσια της Καλύμνου αποτέλεσαν το έναυσμα για την διερεύνηση της υπόθεσης, η οποία οδήγησε στα ίχνη ενός 31χρονου Έλληνα που είχε κλέψει συνολικά 11 θρησκευτικές εικόνες! Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι του, τις βρήκαν όλες και τις επέστρεψαν στους εφημέριους των ναών.

Ο νεαρός ιερόσυλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, ωστόσο ερευνάται αν ήθελε να κρατήσει τις κλεμμένες εικόνες για τον εαυτό του λόγω θρησκευτικού πάθους ή αν βρισκόταν σε αναζήτηση αγοραστών για να τις πουλήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.