ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δικάζεται στην Κρήτη Ολλανδός τουρίστας που παρενόχλησε σεξουαλικά 9χρονη

Δικάζεται στην Κρήτη Ολλανδός τουρίστας που παρενόχλησε σεξουαλικά 9χρονη

Ο Ολλανδός τουρίστας πλησίασε το 9χρονο κορίτσι όταν έπαιζε με τα παιχνίδια του στη θάλασσα και μέσα στο νερό άρχισε να το θωπεύει….

Ενώπιον της δικαιοσύνης αναμένεται να βρεθεί μεθαύριο Δευτέρα ένας 40χρονος από την Ολλανδία, ο οποίος πιάστηκε επ’αυτοφώρω να προχωρεί σε άσεμνες κινήσεις σε βάρος ενός 9χρονου κοριτσιού.

Όλα συνέβησαν, όταν η 9χρονη από τη Λετονία, βρισκόταν μαζί με την οικογένεια της σε παραλία των Γουβών.

Η ανήλικη απολάμβανε το μπάνιο της και τα παιχνίδια στη θάλασσα, όταν την πλησίασε ο τουρίστας και μέσα στο νερό άρχισε να τη θωπεύει.

Οι άσεμνες όμως κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από τους ίδιους τους γονείς του μικρού κοριτσιού, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν άμεσα, ειδοποιώντας τις λιμενικές αρχές.

Μάλιστα άρχισαν να φωνάζουν εναντίον του 40χρονου και εκείνος τράπηκε σε φυγή.

Λίγες ώρες αργότερα ο Ολλανδός εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή της Χερσονήσου και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τουρίστας επρόκειτο να δικαστεί κατά την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά η δίκη αναβλήθηκε για μεθαύριο Δευτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.