Πάτρα: Ληστές παραβίασαν δύο διαμερίσματα και χτύπησαν τρεις ενοίκους

Πάτρα: Ληστές παραβίασαν δύο διαμερίσματα και χτύπησαν τρεις ενοίκους

Οι δράστες, δυο άνδρες ηλικίας 22 και 20 χρόνων και η 19χρονη συνεργός τους, παραβίασαν το διαμέρισμα ενός 57χρονου την Πέμπτη το απόγευμα και έπειτα του επιτέθηκαν άγρια ξεσπώντας στον ίδιο και στα έπιπλα του σπιτιού.

«Γης Μαδιάμ» τα έκαναν σε δυο διαμερίσματα της ίδιας οικοδομής στην Πάτρα τρεις νεαροί Έλληνες ληστές, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα, οι οποίοι ξυλοκόπησαν και τραυμάτισαν συνολικά τρία άτομα και προκάλεσαν φθορές ανυπολόγιστης αξίας για να αρπάξουν όλα κι όλα… 30 ευρώ!

Οι δυο άνδρες ηλικίας 22 και 20 χρόνων και η 19χρονη συνεργός τους όρμησαν ξαφνικά το απόγευμα της Πέμπτης στο διαμέρισμα ενός 57χρονου παραβιάζοντας την ανασφάλιστη πόρτα, τον χτύπησαν άγρια προκαλώντας του αρκετά τραύματα και στη συνέχεια ξέσπασαν στα έπιπλα και τις συσκευές προκαλώντας τους εκτεταμένες φθορές. Φεύγοντας, προσπάθησε να τους εμποδίσει ένας γείτονας από τον πρώτο όροφο, τον οποίο επίσης ξυλοκόπησαν άγρια! Μάλιστα, μπήκαν και στο δικό του διαμέρισμα και χτύπησαν και τον 51χρονο αδελφό του από τον οποίο άρπαξαν 30 ευρώ και στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές σε έπιπλα και συσκευές του διαμερίσματος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις νεαροί εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Στην Ασφάλεια όπου οδηγήθηκαν οι δράστες, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.