Θεσπρωτία: Εντοπίστηκε και τρίτο φορτίο με χασίς

Θεσπρωτία: Εντοπίστηκε και τρίτο φορτίο με χασίς

Στα χωριά της Θεσπρωτίας έχουν βρει διέξοδο για να κρύβουν τις παράνομες ουσίες οι Αλβανοί.

Τα παραμεθόρια χωριά της Θεσπρωτίας με τους ελάχιστους κατοίκους έχουν μετατρέψει σε «καβάντζες» οι Αλβανοί «βαρόνοι» των ναρκωτικών που περνούν νύχτα τα σύνορα από αφύλακτες διαβάσεις, κρύβουν φορτία με χασίς για τους εντός Ελλάδας συνεργούς τους και επιστρέφουν στην πατρίδα τους.

Για τρίτη φορά μέσα σε δυο μήνες, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντόπισαν ένα «ορφανό» φορτίο χασίς, μέσα σε δασώδη περιοχή κοντά στην κοινότητα Άγιοι Πάντες Φιλιατών με τους 50 όλους κι όλους κατοίκους κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Οι τέσσερις σάκοι που περιείχαν 52 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 63 κιλών και 136 γραμμαρίων τέθηκαν υπό επιτήρηση, όμως οι παραλήπτες δεν εμφανίστηκαν και κατασχέθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 28 και τις 29 Απριλίου, οι Αλβανοί κακοποιοί είχαν χρησιμοποιήσει ως σημείο συναλλαγής με τους εγχώριους συνεργούς τους την δασική έκταση έξω από την κοντινή στους Άγιους Πάντες κοινότητα Καλλιθέα. Στην πρώτη περίπτωση, είχαν αφήσει τρεις σάκους που περιείχαν 43 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 54 κιλών και 924 γραμμαρίων και στη δεύτερη, στην ίδια περιοχή, έναν σάκο που περιείχε 13 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 18 κιλών και 914 γραμμαρίων. Ούτε τότε, όμως, εμφανίστηκαν οι παραλήπτες, καθώς φαίνεται ότι είχαν γίνει αντιληπτές οι κινήσεις των αστυνομικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.