Φλώρινα: Φόρτωσαν με 130 τσάι του βουνού ένα γαϊδούρι και άλογα

Φλώρινα: Φόρτωσαν με 130 τσάι του βουνού ένα γαϊδούρι και άλογα

Περνούν παράνομα τα σύνορα οι Αλβανοί για να συλλέξουν ποσότητες από τσάι του βουνού.

Όλο και πιο οργανωμένοι περνούν παράνομα στη χώρα οι Αλβανοί για να συλλέξουν ποσότητες από τσάι του βουνού. Η λεηλασία των ελληνικών βουνών έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο και οι εισβολείς δεν διστάζουν να φέρουν μαζί τους υποζύγια για να μεταφέρουν όσο το δυνατό μεγαλύτερες ποσότητες!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που περιπολούσαν μαζί με άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών σε μια περιοχή του Εθνικού Δρυμού του Δήμου Πρεσπών στην Φλώρινα, έτριβαν τα μάτια τους με το θέαμα που αντίκρισαν όταν βρήκαν μία 52χρονη γυναίκα και δυο άνδρες ηλικίας 27 και 32 χρόνων να φορτώνουν σάκους με παράνομα ξεριζωμένα βότανα σε δυο άλλογα και έναν γάιδαρο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ήδη, είχαν φορτώσει στα τρία ζώα τσάι βουνού βάρους 136 κιλών και 500 γραμμαρίων, που κατασχέθηκε μαζί με τα τετράποδα τα οποία φιλοξενούνται σε αστυνομική υπηρεσία της περιοχής. Οι τρεις Αλβανοί ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν για να οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενοι για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και των διατάξεων για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.