ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Πνίγηκε 70χρονη στην παραλία του Καρτερού

Κρήτη: Πνίγηκε 70χρονη στην παραλία του Καρτερού

Παρότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν προσπάθειες ανάνηψης ήταν ήδη αργά για την ηλικιωμένη γυναίκα.

Τέλος δεν έχουν οι τραγωδίες στις παραλίες της Κρήτης με ανθρώπους να αφήνουν την τελευταία τους πνοή ενώ κολυμπούν.

Το μεσημέρι της Κυριακής, μία γυναίκα γύρω στα 70, εντοπίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις της να επιπλέει στην θάλασσα στην παραλία του Καρτερού, στο Ηράκλειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι λουόμενοι πουν την είδαν ενημέρωσαν έντρομοι τις Αρχές. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν προσπάθειες ανάνηψης ωστόσο για την άτυχη γυναίκα ήταν ήδη αργά. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.