ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεγάλη πυρκαγιά στην Αγία Ειρήνη της Κεφαλονιάς – Η φωτιά έχει «ξεφύγει» λόγω ισχυρών ανέμων

Μεγάλη πυρκαγιά στην Αγία Ειρήνη της Κεφαλονιάς – Η φωτιά έχει «ξεφύγει» λόγω ισχυρών ανέμων

Μεγάλη πυρκαγιά έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες σε δασική έκταση στην Αγία Ειρήνη.

Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή η φωτιά έχει ξεφύγει … Αυτή την στιγμή επιχειρούν 7 οχήματα της πυροσβεστικής με 15 πυροσβέστες, εθελοντές δασοπυροσβέστες της ΕΟΔ Ελειού – Πρόννων, τα δύο Πεντζετέλ που έχουμε στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έρχονται από την Ανδραβίδα να ενισχύσουν το έργο της πυρόσβεσης και πυροσβεστικά αεροπλάνα τύπου Καναντέρ…

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων, Ευθύμης Γεωργακόπουλος, συνδράμουν και από αέρος έξι αεροσκάφη, τέσσερα καναντέρ και δύο πετζετέλ, ενώ αναμένεται και η επιπλέον συνδρομή εννέα πυροσβεστών από το Πεζοπόρο τμήμα της Δυτικής Ελλάδος.

Η φωτιά σύμφωνα με τον κ. Γεωργακόπουλο, εξελίσσεται αυτή την ώρα σε δασική έκταση, ενώ δεν απειλούνται κατοικίες. «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε γρήγορα να την περιορίσουμε» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.