ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Κάθειρξη 17 ετών επιβλήθηκε στον Αλβανό που μαχαίρωσε την κουνιάδα του

Κρήτη: Κάθειρξη 17 ετών επιβλήθηκε στον Αλβανό που μαχαίρωσε την κουνιάδα του

Στο σωφρονιστικό κατάστημα όπου ήταν προφυλακισμένος επέστρεψε μετά την καταδίκη του σε ποινή κάθειρξης 17 ετών και έξι μηνών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ο Αλβανός που κατακρεούργησε την κουνιάδα του τον Αύγουστο του 2016 στη Σητεία.

Ο δράστης είχε χωρίσει με τη σύζυγό του η οποία τον εγκατέλειψε μαζί με τα δυο παιδιά τους επειδή την χτυπούσε επανειλημμένα και είχε φύγει στην Αθήνα όπου έκανε σχέση με άλλη γυναίκα. Όμως, «θόλωσε» όταν έμαθε ότι και η πρώην σύζυγος του είχε κάνει καινούργια σχέση και επέστρεψε στη Σητεία όπου άρχισε να την απειλεί

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα μεσημέρι, ο Αλβανός τηλεφώνησε στην γυναίκα την ώρα που εργαζόταν σε μια ταβέρνα στο κέντρο της πόλης και της ζήτησε να τη συναντήσει. Εκείνη φοβήθηκε και έφυγε από την πίσω πόρτα, αλλά ο δράστης βρήκε την αδελφή της και θεώρησε ότι την κρύβει. Έτσι, άρπαξε ένα μαχαίρι και την τραυμάτισε με αυτό δέκα φορές. Ευτυχώς, η γυναίκα σώθηκε και ο Αλβανός συνελήφθη άμεσα. Το δικαστήριο αποφάσισε να απελαθεί, μόλις εκτίσει την ποινή του και να του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα για δέκα χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.