Τήνος: Τεράστια κύματα παρέσυραν κολυμβητές (φωτό)

Τήνος: Τεράστια κύματα παρέσυραν κολυμβητές (φωτό)

Απο τεράστια κύματα παρασύρθηκαν κολυμβητές στην Τήνο αλλά ευτυχώς σώθηκαν χάρη στην αυτοθυσία συνανθρώπων τους.

Η άμεση επέμβαση του λιμεναρχείου Τήνου και του λιμενάρχη Βασίλειου Αποστολόπουλου έσωσαν από πνιγμό τους δύο Έλληνες κολυμβητές στην παραλία του Αγίου Φωκά στην πόλη της Τήνου. Οι άτυχοι άντρες είχαν πάει για μπάνιο, αλλά οι ισχυροί άνεμοι και τα τεράστια κύματα τους παρέσυραν στο ανοικτό πέλαγος όπου έπρεπε να δώσουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Ευτυχώς η άμεση επέμβαση και οι συντονισμένες προσπάθειες του πλωτού σκάφους 609 και από στεριάς των στελεχών του λιμεναρχείου Τήνου, υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες του λιμενάρχη, είχε ως αποτέλεσμα να σωθούν οι κολυμβητές και να οδηγηθούν ασφαλείς στη στεριά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις σκηνές διάσωσης παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα παραθεριστές και κάτοικοι από την ακτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνεμοι στην Τήνο είναι τόσο δυνατοί σήμερα, που προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στο λιμάνι, με τα πλοία να δυσκολεύονται να δέσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.