ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αιγάλεω: Ρευματοκλοπή μεγάλης κλίμακας ανακάλυψε η ΔΕΔΔΗΕ

Αιγάλεω: Ρευματοκλοπή μεγάλης κλίμακας ανακάλυψε η ΔΕΔΔΗΕ

Εκτεταμένο φαινόμενο ρευματοκλοπής εντοπίστηκε από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ στο όρος Αιγάλεω στη θέση Πυροβολεία, σε ένα σημείο που βρίσκονται πάσης φύσεως κεραίες (τηλεοπτικές, ραδιοφωνικές, τηλεπικοινωνιών κτλ).

Στα πλαίσια των εντατικών ελέγχων που διεξάγουν τα συνεργεία της Εταιρίας, διαπιστώθηκε πως άγνωστοι είχαν παράνομα συνδέσει καλώδια απευθείας στο δίκτυο Χαμηλής Τάσης, απ’ όπου και ηλεκτροδοτούσαν παρακείμενα κοντέινερ, όπου στεγάζονταν ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί πομποί.

Οι παράνομες αυτές συνδέσεις ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες. Από την πρώτη στιγμή, ο ΔΕΔΔΗΕ συνεργάζεται στενά με τις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, στο πλαίσιο των προβλεπόμενων από το νόμο διαδικασιών, με σκοπό τη συνέχιση της έρευνας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την τιμωρία των υπευθύνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αφορμή το νέο αυτό περιστατικό, ο ΔΕΔΔΗΕ υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά πως η ρευματοκλοπή εγκυμονεί πολύ σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών. Περαιτέρω, συνιστά σοβαρό ποινικό αδίκημα. Τέλος, σημειώνεται πως η ανεύθυνη και παράνομη αυτή πρακτική, επιβαρύνει με το κόστος της απολεσθείσας ενέργειας, όλους τους υπόλοιπους συνεπείς καταναλωτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.