Αποτροπιασμός: «Εχω βιάσει πάνω από 60 γυναίκες» ομολόγησε ο «δράκος» των ασανσέρ (upd)

Αποτροπιασμός: «Εχω βιάσει πάνω από 60 γυναίκες» ομολόγησε ο «δράκος» των ασανσέρ (upd)

Ομολόγησε τον βιασμό τουλάχιστον 50 γυναικών σε ασανσέρ ο 29χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Ύστερα από απόφαση του εισαγγελέα Πειραιά, ο 29χρονος κατηγορούμενος θα εξεταστεί από ομάδα ψυχιάτρων, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορό του, αλλά και τους συγγενείς του, αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας.

“Αποδέχομαι τις επιθέσεις. Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα. Ξαφνικά θόλωνα. Όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα. Ίσως πάνω από δυο χρόνια. Πιστεύω ότι επιτέθηκα σε πάνω από 50 με 60 γυναίκες”, ανάφερε στην προανακριτική απολογία του, ο 29χρονος. “Είχα επιθετική συμπεριφορά και αισθανόμουν έντονη σεξουαλική επιθυμία”, προσέθεσε.

Ο δικηγόρος του ζήτησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς λάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει. Εις βάρος του κατηγορουμένου υπάρχουν τουλάχιστον καταθέσεις 5 κοριτσιών που τον “καίνε”.

Οι ατυχές κοπέλες τον αναγνώρισαν και κατέθεσαν πως τους έκανε επιθέσεις σε ασανσέρ. Μάλιστα η μια εξ αυτών ήταν ανήλικη, και ανέφερε ότι “με φίλησε με τη βία”. Ο Ανακριτής αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του βιαστή μέχρι να γίνει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη τις επόμενες μέρες.

Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσικλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν, εισερχόταν μαζί τους στο ασανσέρ και με τη χρήση βίας ή απειλών, ασελγούσε σε βάρος τους.

Παράλληλα, στην οικία του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά την τέλεση των πράξεών του, δύο αεροβόλα όπλα, μία βαλίστρα και ένα μαχαίρι πεταλούδα. Κατασχέθηκε, επίσης, η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο δράστης ως μεταφορικό μέσο για τη δράση του.

Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο είχε σταματήσει την φαρμακευτική αγωγή την οποία λάμβανε από μικρή ηλικία, εξαιτίας της απώλειας του πατέρα του. Με συνέπεια, από την περασμένο Ιούνιο έως και χθες που συνελήφθη από τους αστυνομικούς, να επιτεθεί σε έξι γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Οι αστυνομικοί που τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούσαν την υπόθεση, καθώς ένα από τα φερόμενα ως θύματα του 29χρονου είναι ανήλικη, έχουν εξιχνιάσει έως τώρα έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών, στην πλειονότητά τους μέσα σε ανελκυστήρες πολυκατοικιών. Ο δράστης τις ακινητοποιούσε και ασελγούσε σε βάρος τους, υποστηρίζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο ο άνθρωπος αυτός να εμπλέκεται και σε αρκετές ακόμη επιθέσεις που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο χρόνο στον Πειραιά και τις γύρω περιοχές.

Η προφυλάκισή του ή ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε κρατικό νοσοκομείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία έλαβε καταγγελίες και στη συνέχεια καταθέσεις, σχετικά με τη δράση του 29χρονου ο οποίος έκανε επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια ακόμη και σε ασανσέρ! Όταν συγκεντρώθηκαν τα απαραίτητα στοιχεία προχώρησαν στην σύλληψή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.