ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων… με προορισμό την Μεγάλη Βρετανία

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων… με προορισμό την Μεγάλη Βρετανία

Σε κατάσχεση μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων με προορισμό την Βρετανία προχώρησε η ΣΔΟΕ.

Συγκεκριμένα, στην κατάσχεση 480.000 τσιγάρων από αποθήκη μεταφορικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, προέβη το τμήμα Ναρκωτικών-Όπλων και λοιπών ελεγχόμενων προϊόντων του ΣΔΟΕ Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε σε μεταφορικές εταιρείες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στο Σ.Δ.Ο.Ε. κινητοποιήθηκαν άμεσα άνδρες του τμήματος και σε συνεργασία με το Α’ Τελωνείο Θεσσαλονίκης κατασχέθηκαν 480.000 τσιγάρα από αποθήκη μεταφορικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη. Τα λαθραία τσιγάρα προορίζονταν για να διατεθούν στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

Επίσης, στο πλαίσιο ελέγχου για παράνομη διακίνηση απαγορευμένων αναβολικών-στεροειδών ουσιών στη Θεσσαλονίκη, μετά από έρευνα σε χαρτοκιβώτια βρέθηκαν και δεσμεύθηκαν 6.376 φιαλίδια της δραστικής ουσίας stanozolol σε αποθήκη μεταφορικής εταιρείας, δείγματα των οποίων απεστάλησαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Τα εμπορεύματα προορίζονταν για να διατεθούν αυτή τη φορά στην αγορά της Ρουμανίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Σ.Δ.Ο.Ε. συνεχίζει εντατικά και με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες για την εξάρθρωση των κυκλωμάτων διακίνησης ψυχοτρόπων και λοιπών παράνομων ουσιών, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.